webinfo

A+ A A-

Uvrnuti načini da potrošite 200 kalorija

Rate this item
(0 votes)

Postoji mnogo uvrnutih načina pomoću kojih možete da spržite 200 kalorija, ali... Naravno da ima "ali" jer zvuči previše dobro da ne morate da trenirate da biste potrošili kalorije. 

Ako ste opet pojeli koju kockicu čokolade više i razmišljate kako biste potrošili te kalorije, evo nekoliko ludih ideja koje ne uključuju odlazak u teretanu. Na primer, oko 200 kalorija ćete potrošiti ljubeći se sa svojim partnerom oko dva sata, zanimljivije je od vežbanja, zar ne?! Ako se prilikom ljubljenja malo zanesete, znajte da ćete tokom seksa u trajanju od oko sat vremena spržiti isti broj kalorija.
Da biste sagoreli 200 kalorija, potrebno je "samo" da namažete balzam na usne, ali da to uradite oko 1.500 puta ili možete da otpevate svoju omiljenu pesmu 23 puta. Postoji i način da spržite 200 kalorija, a da usput izludite sve oko sebe - žvaćite žvakaću gumu 18 sati! Šalu na stranu, najbolji način da potrošite oko 200 kalorija je da trčite oko 20 minuta ili da, recimo, preskačete vijaču oko 15 minuta. Ako vodite računa o unetim i potrošenim kalorijama, nije loše da znate da ćete ispijanjem osam čaša vode tokom dana sagoreti dodatnih 70 kalorija.

izvor: www.mondo.rs

Last modified on nedelja, 26 jun 2016 21:27
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković