webinfo

A+ A A-

Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje predloga projekata

Opširnije: Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) za dostavljanje...Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

Bečejci i ove godine sami kroje svoj budžet

Opširnije: Bečejci i ove godine sami kroje svoj budžetBečejsko udruženje mladih, u saradnji sa opštinom Bečej i Kancelarijom za mlade opštine Bečej, sprovelo je akciju “Budžet po meri građana - I ti se pitaš” čiji osnovni cilj je pružanje mogućnosti građanima da direktno utiču na kreiranje budžeta lokalne samouprave za narednu godinu. Ovo je druga godina kako se ovakva aktivnost sprovodi u opštini Bečej, a pozivu da odlučuju o utrošku 100 miliona dinara namenjenih investicijama odazvalo se negde oko 3.000 građana ove opštine.

Datum poslednje izmene sreda, 28 novembar 2018 14:27

Pogodaka: 89

Opširnije: Bečejci i ove godine sami kroje svoj budžet

Građevinski materijal za 43 izbegličke porodice u opštini Bečej

Opširnije: Građevinski materijal za 43 izbegličke porodice u opštini BečejU okviru petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Srbiji, ugovore za kupovinu građevinskog materijala namenjenog izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske dobile su 43 porodice opštine Bečej.

Datum poslednje izmene petak, 23 novembar 2018 21:08

Pogodaka: 145

Opširnije: Građevinski materijal za 43 izbegličke porodice u opštini Bečej

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • sex shop

POSLEDNJE DODATO

  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković