webinfo

A+ A A-

'Nauka nije bauk'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Decarazlicitost.jpgJedna od nedavnih aktivnosti Dnevnog boravka za mlade i decu sa smetnjama u razvoju CSR Bečej podrazumevala je obilazak Spomen kuće Braće Tan. 
 
Kako je istakao Željko Bošnjak, koordinator Dnevnog boravka, poseta nije bila samo turistička.
"Poseta je prošla u fantastičnoj atmosferi, prilikom čega su naši korisnici svaki eksperiment morali sami da isprobaju, pa je bilo puno smeha i graje. Nakon završetka obilaska, korisnici su imali nekoliko minuta slobodno, koje su iskoristili da se više raspitaju o eksperimentima koji su im se posebno svideli, što pokazuje njihovu zainteresovanost da nešto novo nauče, a i da nauka ne mora biti bauk posebno kada se lepo prikaže", rekao je Bošnjak, dodajući da se nada da će ovakvih "ekskurzija" u buduće biti što više.
 
Iz Dnevnog boravka najavljuju narednu aktivnost "mali vašar eksperimenata", koji će se održati u petak, 10 februara od 14 časova, u sali PU „Labud Pejović“. Sem eksperimenata koje će predstaviti korisnici Dnevnog Boravka, svoje eksperimente će predstaviti i đaci Tehničke škole Bečej i Gimnazije Bečej.
 
Podsećamo, Dnevni boravak za Decu sa smetnjama u razvoju, kao novi vid usluga socijalne zaštite, podržan od strane lokalne samouprave i resornog ministarstva, počeo je sa radom 1. avgusta 2016. godine i nalazi se u ulici Gerberovih 23.
 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković