webinfo

A+ A A-

Sporstki ribolov - redovna godišnja Skupština USR Šaran

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Pecaros.jpgČlanovi Udruženja sportskih ribolovaca „Šaran“ iz Bečeja će u nedelju, 19. marta, održati redovnu godišnju Skupštunu, u Mesnoj zajednici „Inženjer Ivan Perišić“ u Bečeju. 

 

Početak je zakazan za pola deset pre podne, a rukovodstvo Udruženja poziva sve svoje članove da u što većem broju dođu i učestvuju u radu.
Na dnevnom redu će biti aktuelne teme vezane za sportski i rekreativni ribolov, biće predstavljeni izveštaji o radu i finansijskom poslovanju Udruženja u 2016. godine a planirano je da se i usvoji i plan rada za ovu godinu.
Biće reči o organizaciji tradicionalnih manifestacija „Zlatne bućke“ i „Zlatnog kotlića Tise“, kao i o drugim aktivnostima koje se planiraju. Iz tog razloga se očekuje što veći broj članova USR „Šaran“ na ovom godišnjem zasedanju.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković