webinfo

A+ A A-

U utorak utakmica Svetske lige u vaterpolu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Vaterpolo2017.JPGU Bečeju će se u utorak, 11. aprila u 17 časova, sukobiti reprezentacije Srbije i Slovačke. Ovim povodom, u četvrtak, 6. aprila, u maloj sali bečejske opštine održana je konferencija za medije.

 

Prisutnim predstavnicima medija obratio se Milorad Krivokapić, predsednik vaterpolo saveza Srbije. On se zahvalio lokalnoj samoupravi koja se poduhvatila organizacije ove utakmice koju je ocenio kao veoma bitnu za vaterpolo savez. "Očekujemo pravi spektakl u Bečeju iako će naša reprezentacija igrati u podmlađenom sastavu. Sretni smo što smo u gradu vaterpola da podsetimo na one dane kada je Bečej bio centar Evrope, kada su najbolji igrači na svetu igrali u Bečeju, kada su proneli slavu grada širom sveta. Zato smo danas ovde da pokažemo da vaterpolo savez nije zaboravio na Bečej, da želi da vaterpolo klub Bečej što pre postane onaj stari, da se ulaže u vaterpolo klub, da se ponovo oformi ženski vaterpolo klub" rekao je Krivokapić podsetivši da je Bečej poznat po vaterpolistima. On je pozvao sve da blagovremeno nabave svoje karte budući da se prethodna utakmica igrala u Zrenjaninu i da je postojao problem nestašice karata. Krivokapić je istakao i da je politika vaterpolo saveza da se utakmice što više igraju van Beograda da bi što više naših građana moglo da vidi naše vaterpoliste.

Konferenciji je prisustvovao i Dejan Udovičić, član Vaterpolo saveza Srbije, koji je istakao  važnost ove utakmice za vaterpolo u Bečeju: "Sam čin odigravanja utakmice reprezentacije Srbije u gradu na Tisi je nešto što vaterpolo sportu treba i mi se nadamo da ćemo, svi zajedno, reanimirati klub u Bečeju i da će u godinama pred nama vaterpolo ponovo sijati punim sjajem u ovom gradu"

Član opštinskog veća za sport, Dejan Terzić, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog odigravanja ove utakmice upravo u Bečeju: "Mislim da je vaterpolo svetionik po kom se prepoznaje cela Srbija i nadam se da ćete se ovde osećati dobrodošli kao kod svoje kuće"

Direktor sportskog centra, Dejan Stanojev, pohvalio je dugogodišnju saradnju koju ova ustanova ima sa vaterpolo savezom Srbije. On je ukazao i na to da broj zainteresovanih mladih za ovaj sport u Bečeju raste, pa, se, kako on kaže "vaterpolo budi u Bečeju". Što se nabavke karata tiče, on je obavestio prisutne da će karte moći da se nabave u sportskom centru već od sutra (petak, 7. april). Broj karata je, prema rečima direktora Stanojeva, negde oko 700 ili 750, biće postavljene i stolice iza golova, ali da bi, u svakom slučaju, zainteresovani trebalo da požure da ne bi ostali bez svojih ulaznica.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković