webinfo

A+ A A-

TURNIR U STREET BASKETU ZA IVANOV OSMEH

BasketBecej2017.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej, u saradnji sa KK "Bečej", organizuje tradicionalni humanitarni turnir u street basketu „Bečej 2017“.Turnir počinje 30. juna (petak) i traje do 2. jula. Utakmice će biti igrane u večernjim terminima na platou ispred gradske kuće u centrur Bečeja, a za ovu priliku iznajmili smo profesionalnu košarkašku podlogu koja se koristi za 3x3 basket turnire.

Kotizacija po ekipi je 2.000 dinara (3+1)
Za prva tri mesta obezbeđene su vredne robne nagrade, pehari i diplome, a isto važi i za pobednike u šutiranju trojki i u zakucavanju. Pored basketa „tri na tri” biće održano i takmičenje u šutiranju trojki, kao i takmičenje u zakucavanju.

Ovim događajem želimo da da damo svoj doprinos u prikupljanju finansijskih sredstava za nastavak lečenja našeg sugrađanina Ivana Filipčeva, kome je potrebna pomoć i podrška svih nas.
Vidimo se poslednjeg dana juna u centru Bečeja!

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković