webinfo

A+ A A-

Svi za Marinu i Nastasju!

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_MarinaStasa.pngPomozite našim sugrađankama Marini i Nastasji.

 

Borba Nastasje Nedimović, mlade mame dva deteta, je počela 31. oktobra 2016. godine kada je u 6. mesecu trudnoće legla u krevet i više nije mogla da ustane. Bivšoj vaterpolo reprezentativki ustanovljen je rak koštane srži. Porođena je hitno carskim rezom, dva meseca pre termina. Usledilo je 5 ciklusa hemioterapija i odrađena je transplantacija koštane srži. Maligniteta i dalje ima u malom broju, a borba se nastavlja.
RAČUN ZA UPLATE Nastasji Nedimović: 115-0381600674042-32, Telenor banka


Marina Kovačev, dvadesetsedmogodišnja Bečejka, dobro je poznata bečejskoj javnosti kao neko ko se u poslednjih deset godina intenzivno bavio društvenim aktivizmom i ko je kroz brojne akcije pomagao drugima. Danas, Marina vodi borbu protiv opakog tumora na mozgu i u narednih pet meseci neophodna joj je hemioterapija kako bi savladala ovu opaku bolest.
Tokom novembra, Gradsko pozorište Bečej, Kancelarija za mlade opštine Bečej i Bečejsko udruženje mladih, organizuju niz humanitarnih akcija pod nazivom “Bečej za Marinu” koje će održavati svakog vikenda u Gradskom pozorištu. Prihodi od svih aktivnosti koje Pozorište sprovodi u okviru akcije “Bečej za Marinu” prikupljaju se i biće upućeni za njeno lečenje i rehabilitaciju.
Program akcije otpočeo je u petak, 3. novembra, humanitarnim izvođenjem monodrame “Edit” koja je pobednička predstava ovogodišnjeg BEFEMON-a, a nastavila se 8. novembra izvođenjem predstave “Tri lica ogledala”, Omen teatra iz Beograda.
Pored toga, u petak 17. novembra, bend “Fingerbang” održaće koncert (početak u 22 časa), 24. novembra u 17 časova biće predstava za decu “Pric provodadžija”, a poslednja planirana aktivnost je koncert benda “Fiskalni račun” u subotu, 2. decembra. Sve aktivnosti dešavaju se u Gradskom pozorištu Bečej.
RACUN ZA UPLATE Marini Kovačev je: 340-32295876-73 ERSTE BANKA


Redakcija portala Webinfo, ovim putem poziva sve naše sugrađane, i Bečejce i Novobečejce, da se, ukoliko su u mogućnosti, uključe u ove aktivnosti i pomognu Marini i Nastasji da pobede bolest.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković