webinfo

A+ A A-

Završena rekonstrukcija Gerontološkog centra Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_gerontoloski.jpgRekonstrukcija centralne zgrade Gerontološkog centra Bečej je završena i to 30 dana pre predviđenog roka.

Vrednost radova bila je 14,3 miliona, dinara bez PDV-a. Kako je naglasio direktor Gerontološkog centra Đerđ Ric, radove je finansirala Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, a troškove PDV-a snosila je opština Bečej.
-Rekonstruisana je terasa koja sada ima mogućnost da bude i zatvorena. Sređen je   parking u ulici Severa Đurkića, kao i plato sa internim kolskim prilazom. Izvršeno je betoniranje dvorišta ustanove, sanirana je fasada upravne zgrade i zgrade stacionara, a posebno smo ponosni na instalaciju solarne pripreme za kuhinju. Takođe, postavljeni su novi krovni prozori, rekonstruisan je sanitarni čvor na spratu, a sve sijalice su zamenjene LED svetiljkama.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić nije krio svoje zadovoljstvo urađenim, podsetivši da je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije odobrila opštini Bečej novac za sanaciju Dečjeg dispanzera i za rekonstrukciju Gerontološkog centra u okviru programa obnove i unapređenja objekata javne namene.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković