webinfo

A+ A A-

Vikend u znaku vaterpola i humanosti u Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Vaterpolo2017Becej.jpgOvog vikenda u Bečeju biće odigrano finale kupa Srbije u vaterpolu u muškoj i ženskoj konkurenciji. U subotu, u polufinalu, sastaju se od 18 časova Šabac i Nais, a od 20 i 30 večiti rivali, Crvena Zvezda i Partizan.Dragan Tošić, predsednik opštine Bečej, na juče održanoj konferenciji za medije, istakao je da ovo nije prvi put da se u Bečeju organizuju vaterpolo utakmice, da postoji značajno iskustvo na ovom polju, te da on očekuje da će sve biti visokom nivou. Ipak, Tošić je naglasio i da je ovo finale izuzetno po tome što će sav prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe, odnosno, za pomoć Staši Knežević (Nedimović).

Zoran Avramović, izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije, uveren je u uspeh ovog vikenda jer je, kako kaže, Bečej koji ima iskustva sa velikim takmičenjima i grad koji je iznedrio i evropske šampione. “Želimo svim srcem da pomognemo našoj bivšoj vaterpolistikinji. To smo već smo se počeli organizacijom jedne ženske utakmice između Srbije i Hrvatske koja se odigrala pre tri nedelje u Novom Sadu i gde je sav prihod išao Nastasji Nedimović” rekao je Avramović naglasivši da su se u akciju uključili i zaposleni u vaterpolo savezu Srbije, kao i svi reprezentativci.

U polufinalu susreću se Crvena Zvezda i Partizan što će im biti prvi sportski suret u ovoj sezoni čemu se predstavnici oba kluba raduju. Mirko Bradajić, generalni sekretar Partizana rekao je ovom prilikom: “Crvena zvezda je na početku sezone startovala s iskusnijm sastavom, ali su naši mladići vremenom kroz utakmice evro scene, Lige šampiona i Jadranske lige, stekli preko potrebno iskustvo i zbog toga očekujem neizvesnu borbu za ulazak u finale. Presudiće trenutna inspiracija, neki manje važan momenat

Karte su u prodaji na portirnici sportskog centra u Bečeju i koštaju 200 dinara za mesto na tribinama, a 400 za mesto uz ivicu bazena gde će se igrati utakmice. Za bezbednost posetilaca postaraće se pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji će obezbeđivati neposrednu okolinu sportskog centra, a sve u cilju sprečavanja ikakvih izgreda.   

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković