webinfo

A+ A A-

Sastanak sa mladima u Bačkom Gradištu

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_KZMBG2018.jpgPredstavnici Kancelarije za mlade opštine Bečej su u utorak, 16. januara, održali sastanak sa mladima u Bačkom Gradištu, a na inicijativu Saveta MZ Bačko Gradište.


Kako ističe Dane Mandić, pomoćnik predsednika opštine za omladinu i odnose s javnošću, na sastanku, kome je prisustvovalo trinaest mladih, razgovaralo se o temama koje se vezuju za rad Kancelarije za mlade, mogućnost kreiranja i realizacije aktivnosti koje oslikavaju potrebu i interesovanja mladih u ovom naseljenom mestu naše opštine, ali i o problemima koji ih sprečavaju da svoje slobodno vreme provode na kvalitetan način.
Zaključeno je da je najveći problem mladih Gradištanaca nedostatak otvorenih i zatvorenih prostora u kojima se mogu sporovoditi aktivnosti koje mladi ističu kao najpotrebnije (radionice, turniri, zdravi stilovi života i sl.).
KZM Bečej će u narednim mesecima razmotriti mogućnost uređenja sportskih terena na otvorenom u Bačkom Gradištu, kao i mogućnost organizacije svih onih aktivnosti koje su na sastanku od strane gradištanske omladine predočene kao prioritetne.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković