webinfo

A+ A A-

Poziv - obuka za mlade opštine Bečej

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_KZM_BUM_MOS_OBUKA_MLADI_2018.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije naše opštine da steknu i unaprede znanja i veštine o društvenom aktivizmu, javnom informisanju i medijima, te da se uključe u zajednicu i informišu javnost o za mlade bitnim temama i o aktivnostima Kancelarije za mlade opštine Bečej kroz Servis za informisanje mladih.

 


Projekat će se realizovati kroz četiri dvodnevna modula obuka (Omladinsko liderstvo, Osnovni medijski modul, Televizijski modul, Elektronski mediji i istraživačko novinarstvo) u februaru, a nakon uspešno završene obuke učesnici će biti uključeni u rad Servisa za informisanje mladih i na praksi u redakciji portala „MojBečej“, gde će moći da se iskažu pisanju i kreiranju medijskih sadržaja, nakon čega će dobiti sertifikate.

 

 


Kriterijumi:
Starost do 30 godina;
Motivacija za aktivno učešće u obuci i rad u medijima;
Mogućnost pohađanja programa u celosti;


Prijavljivanje traje do 26. januara, putem formulara, a rezulatati konkursa će biti objavljeni 28. januara 2018. godine.
PRIJAVNI FORMULAR

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal i ishrana koje pokriva organizator.
Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 8 do 14h u kancelariji za mlade opštine Bečej, ulica Glavna 47, Bečej.

Kontakt osoba: Dane Mandić, tel: 063/544-321 ili putem maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Projekat „Ka većoj održivosti i vidljivosti u sprovođenju omladinske politike na teritoriji opštine Bečej“, realizuje Kancelarija za mlade opštine Bečej u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković