webinfo

A+ A A-

Kzm Bečej ponovo predvodi vojvođanske KZM

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_KZMVojvodina2018.jpgNa redovnoj sednici Skupštine Nacionalne asocijacije kancelarija za mlade Republike Srbije održanoj 16. marta 2018. godine u Palati Srbija izabrano je novo predsedništvo.

Među sedam članova predsedništva je i Dane Mandić, pomoćnik predsednika opštine Bečej za omladinu Bečej, koji je ponovo izabran za člana predsedništva za region Vojvodine, odnosno kao predstavnik vojvođanskih kancelarija za mlade.

Inače, Asocijacija, koja u ovom trenutku broji 108 gradova i opština, je zvanično registrovana 2014. a prelazno telo i pripremni procesi započeti su dve godine pre toga i okupila je veliki broj Kancelarija za mlade kao svojih članica u proteklom periodu.
Gradovi i opštine su odlukama svoji SO pristupili ovoj asocijaciji sa ciljem jačanja svojih kancelarija za mlade i efikasnijeg sprovođenja lokalne omladinske politike.

Skupština je protekla u radnoj, saradničkoj i konstruktivnoj atmosferi.
Džemaludin Paučinac je izabran za predsednika Nacionalne kancelarije za mlade a novi članovi predsedništva su:
Miloš Colić - Region istok;
Tanja Glišić Matić - Region centar;
Maja Žmukić - Region Beograd;
Aleksandar Stojanović - Region jug;
Nikola Radević - Region zapad;
Dane Mandić - Region Vojvodina;

Skupštini su, pored članica, prisustvovali i obratili se predstavnici MOS-a, SKGO-a, IOM-a, GIZ-a i Saveta Evrope.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković