webinfo

A+ A A-

Izmene i dopune naknada za parkiranje i javnih parkirališta u Bečeju

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Servisne_Parking2.jpgU skladu sa statutom opštine Bečej i Odlukom o parkiranju u naseljenom mestu Bečej, JP Komunalac Bečej u okviru svoje delatnosti je predložio izmene i dopune Rešenja o određivanju javnih parkirališta i naknada za parkiranje na teritoriji naseljenog mesta Bečej, a u cilju efikasnijeg iskorišćenja postojećih javnih parkirališta i povećanja obrta parkiranja.

 

Izmene se odnose na prilagođavanje situacije nakon rekonstrukcije Trga oslobođenja, kada je znak za parking uklonjen i izmenjena je sama površina parkinga. U pitanju je početak Glavne ulice - poprečna linija razdvajanja Glavne ulice i Trga oslobođenja nakon rekonstrukcije.
Unošenjem tačne lokacije za parkiranje kao i postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije, poštuje se Odluka o parkiranju u naseljenom mestu Bečej.

Ujedno se proširuje zona parkiranja na četiri lokacije u naseljenom mestu Bečej - Glavna ulica ispred broja 25 i 28, zatim Dositejeva ulica i ilica Danila Kiša ispred brojeva 1 i 3.

Takođe će se urediti povremeno neuređen parking prostor na kolovozu, za vreme pijačnih dana, u skladu sa važećom saobraćajnom signalizacijom zabrane saobraćaja u desnoj traci u ulici Svetozara Markovića, desna strana kolovoza od Novosadske ulice do Petefi Šandor ulice.

Tu su i korekcije naknade za parkiranje motornih i drugih vozila u centralnoj zoni, počev od 1. aprila 2018. godine.
Parkiranje putničkog automobila i motocikla za svaki započet čas, bez dnevnog ograničenja je 30 dinara, a parkiranje putničkog automobila i motocikla za jedan dan je 120 dinara.

Pogledajte Obaveštenje i Rešenje 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković