webinfo

A+ A A-

Završen foto konkurs Kancelarije za mlade opštine Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_FotoKonkursBecej2018.jpgZavršen je foto konkurs Kancelarije za mlade opštine Bečej pod nazivom "Naša opština očima mladih". Konkurs je trajao do 25. marta, a mladi sa teritorije opštine Bečej su slali fotografije u tri kategorije i tako ušli u "trku" za osvajanje tablet računara, ali i drugih vrednih nagrada.

 

Kako ističu organizatori, pristiglo je 56 prijava, sa ukupno 135 fotografija, a komisija u sastavu Dijana Peter, Zdravko Petrović, Slobodan Malešev, Saša Marić i Dane Mandić, imali su ne tako lak zadatak - odabrati najlepše, najbolje i najkreativnije fotografije.
- Vodili smo se činjenicom, da za dobru fotografiju nisu potrebni filteri i efekti, već solidan aparat, telefon ili tablet i dobar trenutak - istakao je Dane Mandić pomoćnik predsednika opštine Bečej za omladinu, dodajući da je žiri u pojedinim kategorijama bio jednoglasan, dok su se u nekim kategorijama "nadglasavali".

Za pobednike iz sve tri kategorije organizatori su pripremili tablet računare. U kategoriji "ljudi" nagradu je osvojio Arnold Nađtorma. U kategoriji "priroda/ulice/objekti" pobedila je fotografija Zorane Tanurdžić, a u trećoj kategoriji "crno-bele fotografije", nagradu je osvojio Danijel Rauški.

Pored pobedničkih, u biblioteci će narednih nekoliko dana biti izložene i druge fotografije koje zaslužuju da budu prikazane, a organizatori su ovim autorima podelili USB memorije.

Dobitnici USB memorija:
Armin Budimilić - crno-beli portrer
Jovan Vukadin - fotografija "Bunar-centar"
Gracian Kokrehel - fotografija "Šlajz"
Luka Stojkov - crno-bela fotografija brodovi
Miloš Sadžakov - fotografija "Centar"
Arpad Šipoš - fotografija "Žuti bunar"
Edina Halapi - prva fotografija, kategorija "Ljudi"
Ognjen Marčić - crno-bela fotografija
Čongor Mesaroš - crno-bela fotografija
Filip Đukić - kategorija "Ljudi"

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković