webinfo

A+ A A-

Izgorele instalacije u Kreativno - ekološkom centru

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_PozarKucaGoranski.jpgPre nekoliko dana, došlo je do požara na spoljnjem delu "Kreativno - ekološkog centra", objekta koji se nalazi u hladovini Goranskog parka i koji je godinama unazad služio za sprovođenje različitih aktivnosti mladih (međunarodni volonterski kampovi, letnji seminari ekologije, ekološke edukativne radionice za decu i mlade i sl.)

 

Iz Kancelarije za mlade opštine Bečej ističu da je požar na glavnom strujnom razvodniku primećen u toku dana, te je brzom i prisebnom reakcijom prolaznika sprečena katastrofalna mogućnost da sve bude uništeno, budući da je objekat većim delom sagrađen od drveta i lako zapaljivih materijala.
Pored razvodnika, oštećeni su i svi osigurači, kao i instalacije. U ovom trenutku "Kreativno - ekološki centar", koji koriste Udruženje građana "Eko Bečej" i Streličarski klub "Bečej", nije funkcionalan.
Kancelarija za mlade opštine Bečej u narednom periodu potrudiće se da izdvoji finansijska sredstva i sanira štetu na objektu kako bi se omladinske aktivnosti i događaji mogli nesmetano odvijati tokom leta.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković