webinfo

A+ A A-

Srednjoj školi u Novom Bečeju blizu 700 hiljada dinara za opremanje matematičkog kabineta

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_rsz_aleksandar_pajic_ministarstvo_prosvete.jpgMinistarstvo pravde dodelilo je novobečejskoj Srednjoj školi sredstva u iznosu od 698 hiljada dinara na Konkursu za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu oportuniteta - odlaganja krivičnog gonjenja.

 

Direktorka škole Anita Bojić Perkin  je istakla da je na konkursu bilo prijavljeno 1.336 projekata, od čega je odabrano 130 i njima su raspoređena sredstva u ukupnom iznosu od 445 miliona dinara.
-Naša škola sa projektom pod nazivom „Učimo interaktivno-nabavka računara“ je jedna od 13 srednjih škola koje su dobile sredstva putem ovog konkursa - rekla je Bojić Perkin i dodala da je cilj projekta opremanje matematičkog kabineta sa 20 računara, kako bi nastava bila u skladu sa novim novim programima nastave i učenja i u skladu sa savremenim tehnološkim dostugnućima.
-Opremanjem škole sa još 20 računara, laptopova, biće omogućena realizacija interaktivne nastave i nastave orijentisane na učenje, kao i povećenje kompetencija za učenike za informaciono - komunikacione tehnologije, digitalnu pismenost i računarstvo. Učenici će steći znanja i veštine koje će im omogućiti upotrebu računara, softvera i interneta u obrazovne svrhe. Takođe, nastava matematike, koja se do sada odvijala u kabinetu bez računara će biti osavremenjena i učenici će se osposobiti za upotrebu matematičkih softvera - zaključila je direktorka škole Anita Bojić Perkin.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković