webinfo

A+ A A-

Bečej: Peti turnir u uličnom basketu

b_670_0_16777215_00_images_TurnirKK2018.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej, u saradnji sa KK "Bečej", organizuje tradicionalni humanitarni turnir u street basketu „Bečej 2018“.

 

Turnir počinje u petak 29. juna i traje do 1. jula. Utakmice će biti igrane u popodnevnim i večernjim terminima na platou ispred gradske kuće u centru Bečeja, a za ovu priliku iznajmljena je profesionalna košarkaška podloga koja se koristi za 3x3 basket turnire.

Kotizacija po ekipi je 2.000 dinara (3+1). Za prva tri mesta obezbeđene su vredne robne nagrade, pehari i diplome. Pored basketa „tri na tri”, biće održano i takmičenje u šutiranju trojki.

Organizatori ističu da ovim događajem žele da pruže podršku nekome ko je fotografijom ispratio prethodne turnire u street basketu kao i mnoge druge aktivnosti Kancelarije za mlade opštine Bečej, pa tako peti, jubilarni turnir u street basketu posvećuju Slobodanu Maleševu Bobici.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković