webinfo

A+ A A-

Sedmogodišnjem Bečejcu bronza iz mentalne aritmetike

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_Becej_malac_Olimpijada2018.jpgNa nedavno organizovanoj međunarodnoj Olimpijadi u mentalnom računanju, sedmogodišnji Bečejac Ilija Pejović, učiteljice Jelene Grujić, osvojio je bronzanu medalju, odnosno treće mesto u pismenom delu.

 

Velika međunarodna Olimpijada u mentalnom računanju održana je 10. juna u kongresnoj sali Sava centra u Beogradu. Na ovoj prestižnoj manifestaciji, učestvovalo je 1,200 takmičara iz petnaestak evropskih zemalja, uzrasta od 5 do 12 godina.

Osnovni cilj Olimpijade bio je stvaranje stimulativne atmosfere u kojoj su deca, koja su vredno radila na razvijanju svojih intelektualnih potencijala, promovisala svoja dostignuća i bila nagrađena za uloženi trud.

Kako iz kažu iz bečejske škole mentalne aritmetike Malac Genijalac, u školi se radi po programu kojim ne samo da se obogaćuje intelekt, razvija fokus i jača i leva i desna moždana hemisfera, već se podjednako unapređuje i takmičarski duh, kao i socio-emocionalni razvoj dece.

Škola je namenjena deci uzrasta od 4 do 12 godina, a program traje 2 godine.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković