webinfo

A+ A A-

Drugi po redu „Petrovoselski dani ovčara“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_B.P.Selo.jpgU Bačkom Petrovom Selu u subotu, 15. septembra, biće održana manifestacija „Petrovoselski dani ovčara“.

 

Manifestaciju po drugi put organizuju Uzgajivači ovaca i koza „Petrovoselski ovan“, a uz podršku lokalne samouprave i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo.

Otvaranje manifestacije biće upriličeno na strelištu u Bačkom petrovom Selu, u 11 časova, kojom prilikom će istu otvoriti dr Vuk Radojević, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Dragan Tošić, predsednik opštine Bečej.
Cilj udruženja „Petrovoselski ovan“ je da podstakne sve one koji imaju mogućnosti i želju da se bave uzgojem ovaca i koza, kao i da na lakši način ostvare svoje ciljeve, steknu sva neophodna znanja i veštine kojima bi unapredili vlastitu proizvodnju u ovoj oblasti.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković