webinfo

A+ A A-

IN MEMORIAM: Gordan Ličanin

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_GordanLicanin.jpgGordan Ličanin, generalni sekretar Kluba američkog fudbala GTC Vianor Vidre i naš sugrađanin, preminuo je u ponedeljak 24. septembra, posle duže bolesti.

Gordan je bio jedan od tri pokretača ideje postojanja američkog fudbala u Bečeju, gde je 2015. godine osnovan jedan od najmlađih klubova u Srbiji. Svojim nesebičnim zalaganjem i sa puno entuzijazma, doprinosio je promociji kluba i američkog fudbala na najbolji mogući način.

Uprkos zdravstvenim problemima, kojih je imao sa srcem, davao je celog sebe da ideja i jedna lepa priča zaživi. Nažalost, njegovo srce nije dočekalo transplantaciju, a Bečejci i američki fudbal u Srbiji ostali bez istinskog entuzijaste i zaljubljenika u ovaj sport.

Gordan Ličanin biće sahranjen u utorak, 25. septembra u 14.30h na pravoslavnom groblju u Bečeju. Gordan je imao 32 godine.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković