webinfo

A+ A A-

Bečejka Aleksandra Radić osvojila zlato na svetskom kupu

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Aleksandra_Ceska_2018-3.jpgIDO Disco Dance World Cup je održan od 20. do 23. septembra 2018. godine u gradu Usti Nad Labem u Češkoj. Čak 1.997 plesača iz 17 zemalja i sa 3 kontinenta učestvovali su na ovom takmičenju. 

 

U konkurenciji 54 takmičarke, Bečejka, Aleksandra Radić, najbolja disco dance plesačica iz Srbije zauzela je 1. mesto u kategoriji disco dance žene seniori.
-Fenomenalan je osećaj držati pehar, zlatnu medalju i slušati himnu u svoju čast! Nije bilo lako, konkurencija je bila izuzetno jaka. Ovaj rezultat je došao kao posledica višegodišnjeg truda i rada. Puno mi znači ova pobeda posebno zbog toga što 9. oktobra putujem na Svetsko prvenstvo u Švedsku, koje je najznačajnije takmičenje u ovoj godini. Već sutra odlazim na pripreme u Italiju, a potom nastavljam da treniram u plesnom klubu Max dance u Bečeju sa svojom sestrom i trenerom Marinom Radić uz stručnu pomoć "Profex akademije" iz Beograda na čelu sa prof dr Duškom Ilićem. Srećna sam i spremna za nove pobede” kaže Aleksandra Radić.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković