webinfo

A+ A A-

Bolji uslovi za mlade u Bačkom Petrovom Selu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_BoljiUslovi2018BPS.JPGMladi u Bačkom Petrovom Selu zahvaljujući Kancelarija za mlade opštine Bečej, a na inicijativu Udruženja građana „Mladi za naše selo“ dobili su novi teren za odbojku na pesku i splav za kupanje koji će od sledeće godine mladima i ostalim meštanima služiti tokom letnjih meseci.


Mladi u Bačkom Petrovom Selu od danas na raspolaganju imaju nove prostore gde će moći da provode svoje slobodno vreme - teren za odbojku na pesku i veliki drveni splav koji će na proleće biti spušten uz obalu Tise. Zahvaljujući zajedničkom projektu Kancelarije za mlade opštine Bečej i udruženja građana "Mladi za naše selo" iz Bačkog Petrovog Sela, ovi sportsko-rekreativni sadržaji postavljeni su na obali Tise i rezultat su potreba i interesovanja naših mladih sugrađana iz najvećeg sela sa teritorije naše opštine.
Projekat Kancelarije za mlade "Bolji uslovi za mlade u Bačkom Petrovom Selu" finansijski je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sa 200.000,00 dinara.

Za sledeću godinu zajednička aktivnost lokalne samouprave i mladih Petrovoselaca biće adaptacija i opremanje opštinskih prostorija u centru sela koje će, nakon toga, biti ustupljeno na korišćenje omladinskom udruženju "Mladi za naše selo", koje je bilo partner u ovom projektu.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković