webinfo

A+ A A-

Foto konkurs za mlade - Sreća je za mene...

b_400_565_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_plakat_foto_konkurs_2018--.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej raspisuje foto konkurs za mlade, od 15 do 30 godina sa teritorije opštine Bečej pod nazivom "Sreća je za mene..." koji će biti aktuelan do 28. novembra 2018.

 

U okviru konkursa, zainteresovani mladi mogu poslati svoje autorske fotografije putem kojih će nam dočarati šta za njih predstavlja sreću, ko/šta ih čini srećnim ili mesta na kojima se pozitivno osećaju.
Svaki učesnik/ca može poslati maksimalno 2 fotografije i to po 1 fotografiju u boji i 1 u crno-beloj varijanti na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom "Za foto konkurs". Posebna napomena potencijalnim učesnicima jeste da će žiri voditi računa o upotrebi programa za grafičko uređivanje fotografija i efekata koji nisu zabranjeni, ali je poželjno njihovo minimanlo prisustvo.
Autori tri najlepše fotografije biće nagrađeni tablet računarima, a učesnici konkursa mogu da osvoje i USB memorije, majice i sl.
Proglašenje pobednika biće upriličeno 30. novembra u popodnevnim časovima u galeriji "Krug" Gradskog pozorišta u Bečeju gde će biti izložene najbolje fotografije konkursa.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković