webinfo

A+ A A-

Novogodišnje čarolije u centru Novog Bečeja

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_NGNB2018a.JPGKako se decembar bliži kraju, tako se i praznična euforija karakteristična za ovo doba godine širi među ljudima. Posle Deda Mrazove posete osnovnoj školi “Miloje Čiplić”, zimske čarolije nastavile su se i na centralnom gradskom platou ispred Srednje škole gde je u četvrtak, 20. decembra, održan novogodišnji vašar.

 

Niz drvenih kućica bio je svojevrsna scenografija u kojoj su različite zanatlije i preduzetnici predstavili svoje proizovode. Od suvenira i kolača, pa, sve do meda i proizvoda od meda, svega se moglo naći na štandovima. Pored prodaje raznovrsnih đakonija i predmeta, na platou je bilo organizovano i druženje i animacija za najmlađe. Udruženje “Kreativni pogon” iz Novog Sada pružilo je mališanima i više nego kvalitetnu zabavu na otvorenom, a čija tema je bila vezana upravo za ovo doba godine.

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_NGNB2018b.JPG.JPGJedna novina na centralnom platou Novog Bečeja je i to što se ove godine ne kiti jedna velika jelka, već, tri manje koje će krasiti LED rasveta. Kako ističe Saša Dujin, direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej, i u budućnosti će se kiti više manjih jelki koje će posle praznika biti sađene u gradskom parkom.

Takođe, i ove godine, Novi Bečej krasi novogodišnja rasveta, a ovog decembra pao je i sneg te je atmosfera na trgu tokom novogodišnjeg vašara bila sasvim u skladu sa situacijom.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković