webinfo

A+ A A-

Kviz za srednjoškolce - prijavite se

b_400_565_16777215_00_images_Tijana_Slike_PlakatKvizBecej2019.jpgKancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Gradskim pozorištem Bečej organizuje kviz za učenike srednjih škola u Bečeju, sa ciljem unapređivanja njihovog znanja iz oblasti opšte kulture.

 

Preporučujemo srednjoškolcima da kreiraju muško-ženske timove (po 2 tima iz svake škole - tim se sastoji od 4 takmičara) i da ih blagovreeno prijave na FB stranici KZM Bečej ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Prvi deo kviza biće održan 27. februara u Pozorišnom klubu u 18 časova, a najbolji tim biće nagrađen, dok pobednike finala kviza, koje će biti održano u aprilu, očekuju vredne nagrade!

Za sve učesnike kviza obezbeđene su promotivne majice sa aplikacijama KZM Bečej, Gradskog pozorišta, odnosno kviza za srednjoškolce.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković