webinfo

A+ A A-

Ministar Đorđević posetio Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_DjordjevicBecej.JPGMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je u petak, 15. marta opštinu Bečej.

 

On je ovom prilikom razgovarao sa predsednikom opštine Bečej, Draganom Tošićem, predstavnicima Centra za socijalni rad i predstavnicima Udruženja osoba sa invaliditetom „Feniks plus“.
Tokom posete, ministar je obišao prostorije Prve mesne zajednice „Ivan Perišić“ gde se sastao sa predstavnicima UG „Feniks plus“, kao i Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad Bečej.

Đorđević je tokom posete podsetio na odličnu saradnju sa opštinom Bečej, kao i Društvom „Feniks – Plus“.
-Treba da utvrdimo šta je to što ovde nedostaje i da to unapredimo. Biće novina u vezi svega, što je u našoj nadležnosti, a veliku pažnju ćemo posvetiti zapošljavanju ljudi - istako je ministar.

Predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić je naveo kako je zadovoljan razgovorom sa ministrom Đorđevićem, a da je upravo Društvo „Feniks – Plus“ pravi primer kako treba da rade civilne organizacije.
-Ovakvu arhitekstonsku rampu, koju Društvo ima ispred svojih prostorija, treba da postavimo i na ulazu u zgradu opštine.

 

Društvo za afirmaciju invalida „Feniks – Plus“ u Bečeju, prošle godine je obeležilo deceniju rada. Tada je i "puštena u rad" rampa na ulazu u zgradu Prve mesne zajednice, gde su prostorije ovog Udruženja.

 

 

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković