webinfo

A+ A A-

Pazite na svoju i bezbednost drugih

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_saobracajni-znakovi-izricite-naredbe-sp.jpgSavet za bezbednost saobraćaja opštine Bečej apeluje na sve građane da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajne propise, da se u saobraćaju ponašaju odgovorno i savesno.

 

Mole se učesnici u saobraćaju da poštuju propise, da se odnose sa dužnom pažnjom jedni prema drugima i tako sačuvaju svoje i tuđe živote.
Posebno se apeluje na pojačanu opreznost vozača u zonama osnovnih i srednjih škola, kao i da ne učestvuju u saobraćaju umorni, pospani, bolesni, niti pod uticajem alkohola ili psihoaktivnih lekova.
Takođe, iz Saveta apeluju na sve učesnike u saobraćaju, posebno na upravljače motornih vozila da uvek na vreme signaliziraju svoje namere u saobraćaju, nikada naglo ne skreću sa pravca kretanja bez prethodnog proveravanja saobraćajne situacije.


Savet za bezbednost saobraćaja opštine Bečej obaveštava građane da će tokom narednog perioda saobraćajna policija pojačano kontrolisati učesnike u saobraćaju.

 


Savet za bezbednost saobraćaja opštine Bečej

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković