webinfo

A+ A A-

Otvorena izložba povodom 70 godina Kajak kanu kluba

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_KajakKanuKlub70godina.jpgU četvrtak, 18. aprila u Gradskom muzeju Bečej, svečano je otvorena izložba povodom 70 godina postojanja Kajak kanu kluba Bečej.

 

Otvaranju izložbe prisustvovali su članovi, nekadašnji i sadašnji kajakaši i treneri, prijatelji kluba i veliki broj sugrađana.

Svečanost je otvorio bečejski dečji hor "Bubamare", a o istorijatu, uspesima, kao i kajaku kao sportu govorio je Žarko Grčić.
-Dođite, pogledajte ovu izložbu polako, na miru. Imamo dosta fotografija koje prikazuju neka prošla vremena, a naravno, tu su i slike iz novijih dana. Postavili smo i kajake, odličja i pehare. Moja je preporuka da dođete sa porodicom, prijateljima i polako pogledate i pročitate sve - istakao je Grčić.

Jedan od osnivača Kajak - kanu kluba Bečej, reprezentativac Stevan Doroslovački se podsetio vremena kada se na takmičenja išlo biciklima, a vraćalo sa medaljama.

Sadašnji trener Kluba je Vladislav Bata Živanović, koji kroz svoju karijeru trenira i vodi Marka Tomićevića, Marka Novakovića, Dejana Terzića ali i mnoge druge velike bečejske i srpske kajakaše, osvajače brojnih, pa i olimpijskih odličja.

Izložba će biti otvorena do 16. maja.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković