webinfo

A+ A A-

Opština Bečej nagradila najbolje osnovce

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Osnovci2019.jpgOpština Bečej je uručila nagrade vukovce, đacima generacije i učenicima osnovnih škola koji su postigli zavidne rezultate na brojnim takmičenjima.

 

Opština Bečej ove godine može da se pohvali sa 46 nosioca Vukove diplome, a đaci generacije su Dunja Jeftimijević iz OŠ „Zdravko Gložanski“, zatim Tara Popov iz OŠ „Sever Đurkić“, Karolina Dudaš iz OŠ „Šamu Mihalj“ Bečej i Lazar Lea iz OŠ „Petefi Šandor“ Bečej, dok će se ime đaka generacije u školi „Šamu Mihalj“ u Bačkom Petrovom Selu saopštiti naknadno, po okončanju svečane maturske proslave.

Dodeljeno je i 13 nagrada za đake koji su ostvarili uspeh na republičkim takmičenjima, kao i 51 priznanje za učenike koji su učestvovali na okružnim takmičenjima. Ovi učenici su od opštine Bečej dobili knjige, dok su đacima generacije uručeni tablet računari.
Đacima koji su ostvarili najbolje sportske rezultate, uručene su majice.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković