webinfo

A+ A A-

Batez i Tošić u obilasku rekonstruisanog terena u „Partizanu“

b_670_452_16777215_00_images_Tijana_Slike_BatezTosic2.jpgU petak, 12. jula, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i predsednik opštine Bečej Dragan Tošić obišli su rekonstruisani sportski teren u okviru DTV „Partizan“.

 

Kako je ovom prilikom podsetio pokrajinski sekretar, radi se o projektu vrednom ukupno 5 miliona dinara, od čega je Pokrajinski sekretarijat obezbedio 2 miliona, a opština Bečej 3 miliona dinara.
-Projekat je obuhvatio obnovu tribina kao i rukometnog terena, ali i nabavku montažno-demontažne podloge za različite sportove.

Predsednik opštine Dragan Tošić je otkrio da je postavljeno 800 kvadratnih metara podloge od polipropilena na teren gde je predviđeno igranje rukometa, odbojke i malog fudbala.
-Na tribinama je montirano 528 "pvc" sedišta, kao 5 klupa koje imaju nadstrešnice. Postavljena su i dva metalna gola i zaštitna mreža - rekao je Tošić i dodao je u planu i sanacija zidova oko terena, kao i zamena reflektora.
Dragan Tošić je istakao i da se planira renoviranje terena za mali fudbal - veštačkom travom, a da će se potom taj teren izmestiti u Bačko Petrovo Selo, a na ovom mestu će biti košarkaški teren.

b_670_322_16777215_00_images_Tijana_Slike_BatezTosic1.jpg

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković