webinfo

A+ A A-

U subotu deseta Vojvođanska olimpijada starih sportova

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_OlimpijadaBUM.jpgU subotu, 17. avgusta, na stadionu fudblaskog kluba „Vojvodina“ u Bačkom Gradištu, održaće se deseta, sada već jubilarna, Vojvođanska olimpijada starih sportova.

 

Organizatori (Bečejsko udruženje mladih uz podršku opštine Bečej) ističu da je cilj ove manifestacije oživljavanje zaboravljenih veština u kojima su se mladi nadmetali u nekim prošlim decenijama i vekovima na ovim prostorima. Svi koji se prijave moći će da se oprobaju u takmičenjima u sedamnaest disciplina među kojima su pilcike, ringlanje, štulanje, kandžijanje, natezanja mosora, luk i strela, borbe časti, džakanje, dragač ili vranić.
Istovremeno sa Olimpijadom, na istoj lokaciji, održaće se i takmičenje upod nazivom „Zlatni kotlić Bačkog Gradišta“. Kotizacija za kotlić iznosi 4000 dinara. Prva nagrada je 20.000 dinara, a za drugo i treće mesto su obezbeđene vredne robne nagrade. Informacije i prijave za kotlić vrše se putem telefona: 063/841-02-56.
I Olimpijada i „Zlatni kotlić“ počinju u 15 časova svečanim otvaranjem. U 19 časova je proglašenje pobednika i dodela nagrada, dok u 21 čas počinje živa svirka na stadionu.

Što se učešća na Vojvođanskoj olimpijadi starih sportova tiče, petočlane ekipe se mogu prijaviti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , putem facebook page-a Vojvođanska Olimpijada Starih Sportova ili na broj telefona 063/544-321. Učešće je besplatno!

Više informacija o Vojvođanskoj olimpijadi starih sportova možete pronaći OVDE

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković