webinfo

A+ A A-

Sledećeg vikenda akcija „Pruži šapu, budi drug“

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Azil1.pngBečejsko udruženje mladih najavilo je za subotu, 28. septembar da će organizovati još jednu akciju pomoći psima iz bečejskog azila poput one koja je maja meseca održana pod sloganom „Crni pas se ne vidi“.

Tako će tog 28. septembra u 17 časova, na Trgu oslobođenja Bumovci organizovati humanitarnu reviju pasa iz azila, ovog puta, pod sloganom „Pruži šapu, budi drug“. Kako ističu iz ovog udruženja, prikupljaće se novčana sredstva, ali i hrana za pse koje će zainteresovani moći da doniraju na licu mesta u subotu.

Prethodna revija pokazala se uspešnom, budući da je desetak pasa našlo novi dom, prikupljeno je oko 10.000 dinara za lečenje pasa u azilu i prikupljeno je više od 5kg hrane, a Bumovci pozivaju sve sugrađane da se odazovu i ovog puta kako bi pomogli kucama iz azila.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković