webinfo

A+ A A-

I jesenja akcija „Pruži šapu, budi drug“ uspešna

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_PSBD2.jpgBečejsko udruženje mladih organizovalo je u subotu, 28. septembra, drugu ovogodišnju akciju pod nazivom „Pruži šapu, budi drug“, svojevrsnu reviju pasa i bečejskog azila čiji je cilj prikupljanje pomoći za životinje u azilu, ali i udomljavanje ovih pasa.

 

Akcija je održana u samom srcu grada, na trgu Pogača, a, kako saopštavaju organizatori, i ovog puta, Bečejci su se odazvali pozivu humanosti. Tako je, ovom prilikom, prikupljeno približno 9kg hrane za pse, ali i više od 10.000 dinara za pomoć u lečenju pasa iz prihvatilišta.

Dva psa su našla svoj novi dom, a organizatori iz Bečejskog udruženja mladih posebno su se zahvalili veterinarskoj stanici „ŽarVel“ koja se priključila akciji i poklonila vaučer u vrednosti od pet hiljada dinara za lečenje pasa u njihovoj ambulatni.

Prva ovakva akcija održana je krajem maja ove godine i tada je postigla odlične rezultate, a ponovni uspeh samo pokazuje da još postoje ljudi dobre volje kojima je stalo do životinja i koji su spremni da im pomognu.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković