webinfo

A+ A A-

Kiparski ambasador posetio opštinu Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_KiparskiAmbasador2019Becej.jpgAmbasador Kipra u Srbiji, Konstantinos Eliades, posetio je opštinu Bečej, gde je sa predsednikom opštine Draganom Tošićem razgovarao o mogućnostima saradnje između opštine Bečej i Kipra.

 

Pored ambasadora i prvog čoveka najveće potiske opštine, sastanku su prisustvovali i predstavnici manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“, kao i predsednik Skupštine opštine Bečej Nenad Tomašević, pomoćnik predsednika za omladinu i odnose s javnošću Dane Mandić i član Opštinskog veća za privredu i zaštitu životne sredine Dragan Kovačev.

Predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić je istakao da je na sastanku razmatrana mogućnost saradnje između Bečeja i Kipra.
- Brojne su mogućnosti saradnje, uglavnom iz oblasti kulture i sporta - zaključio je Tošić.

U okviru posete, delegacije su obišle centar Bečeja sa istorijskim znamenitostima, dvorac Fantast i kompaniju „Knot Autofleks“.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković