webinfo

A+ A A-

13 godina KZM Bečej - kako je sLAtKO biti mlad!

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_13godina_KZMc.jpgSvečanom sednicom, danas je obeleženo 13 godina postojanja i rada Kancelarije za mlade opštine Bečej.

 

Dijana Peter, koordinatorka Kancelarije za mlade, je istakla da je KZM opštine Bečej, sinonim za dešavanja koja oslikavaju interesovanja i potrebe mladih ljudi.
-Sportski događaji, kulturne manifestacije, edukacije i radionice, ekološke aktivnosti, humanitarne akcije, takmičenja, omladinske razmene i razvijanje volonterskog duha, samo su deo aktivnosti koje organizujemo na osnovu Lokalnog akcionog plana i diretknog razgovora sa mladima u opštini Bečej.

Dane Mandić, pomoćnik predsednika opštine Bečej za omladinu i odnose s javnošću, dodao je kako se saradnja u okviru omladinske politike na teritoriji opštine Bečej, unapređuje iz godine u godinu.
-Kancelarija za mlade opštine Bečej, osnovana je 2006. godine, zahvaljujući volji i entuzijazmu jednog čoveka, Vojislava Prkosovačkog. Sada, KZM sarađuje sa svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Bečej, sa svim udruženjima, institucijama i organizacijama - istakao je Mandić.

Prisutne je pozdravio i predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić, najavivši više sredstava za omladinu u budžetu za 2020. godinu.
-Ništa ne možemo bez vas mladih i bez vaše energije, a Kancelariji za mlade moramo obezbediti i nov prostor, negde na Trgu.

O izuzetnoj saradnji, koja je uspostavljena između Kancelarije za mlade i Pokrajinskog sekretarijata, govorio je Dragan Milić, b_300_191_16777215_00_images_Tijana_000_13godina_KZMa.jpgpomoćnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu.
-Kancelarija za mlade opštine Bečej treba svima da služi za primer. Mladi imaju gde da iznose svoje inicijative, gde da se druže i, što je najvažnije, mladi danas imaju gde da rade, a Pokrajinski sekretarijat će i dalje podržavati sve dobre ideje koje dolaze iz opštine Bečej - zaključio je Milić.

Prisutni su pogledali i promo filmove o opštini Bečej i Kancelariji za mlade, a na samom kraju su uručene Zahvalnice ustanovama, mesnim zajednicama, sportskim klubovima, organizacijama, udruženjima, medijskim kućama i pojedincima, koji svi zajedno, prema rečima koordinatorke KZM opštine Bečej, Dijane Peter, čine da "Bečej bude bolje i lepše mesto za mlade".

U znak zahvalnosti za trud i zalaganje, volonteri su od Kancelarije za mlade i predsednika opštine Bečej dobili poklon iznenađenje - vikend u Budimpešti.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković