webinfo

A+ A A-

Kako se našminkati za Novogodišnju noć

b_150_100_16777215_00_images_Tijana_1_00sminka.jpgPosebno veče kao što je doček Nove godine zahteva i specijalan izgled, kao i magičan MakeUp.

 

Podloga za MakeUp
Ukoliko koristite samo tečni puder, preporuka je kozmetičara da se preko njega nanese i puder u prahu kako bi fiksirali podlogu i apsorbovali višak masnoće. Preporuka za novogodišnju noć jeste nežno bronzana svetlucava nijansa.

Smokey Eyes
Ako želite da budete kraljica večeri i da plenite pažnju svih prisutnih onda je neodoljivi efekat “smokey eyes” pravi izbor za vas. Ovaj glamurozni, novogodišnji look ne zahteva puno: olovka za oči, uvijač za trepavice i maskara. Lepo oblikovane trepavice uokvirite dobrom senkom. Boje aktuelne ove sezone su smeđa, maslinasta ali i one malo „otvorenije“ poput ljubičaste, zelene ili plave. Vaš izbor.
Ukoliko vam se ne sviđa ovaj stil, kozmetičari preporučuju i alternativu - tuš za oči, sa kojim uvek možete postići drugačiji izgled. Želite li postići zavodljivi mačkasti pogled, tuš nanesite u debljem sloju tako da pređe vanjski rub. Za još glamurozniji “touch”, na obraze nanesite sjajno rumenilo, a usne naglasite bezbojnim sjajem za volumen.

Privlačne usne
Kao i prethodnih, i ova godina je godina crvenih i purpurnih usana. Sa ovim kombinacijama nikako nećete pogrešiti. Ukoliko želite da vam boja duže traje, pre nanošenja olovke i ruža, nanesite tečni puder i puder u prahu.

Francuski manikir
Šta bolje najavljuje novogodišnje praznike od francuskog manikira, još ako su umesto standardnih korištene pastelna ružičasta i srebrna boja. Za ovu “majstoriju” potreban vam je prozirni, srebrni i svetloružičasti lak. Najpre nanesete prozirni lak, i pustite da se osuši. Zatim srebrnim povucite tanku liniju preko vrhova noktiju. Na kraju nanesite sloj sjajnog prozirnog ili svetloružičastog laka preko celog nokta (i srebrnog dela).


izvor: novagodina.rs

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković