webinfo

A+ A A-

Šta pokloniti za Novu godinu?

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Novogodisnji-poklon-720x340.jpgŠta pokloniti za Novu godinu, a imate malo para ili ih nemate uopšte? Šta pokloniti ženi, a šta muškarcu? Evo nekoliko predloga koji ne treba da vas ograničavaju u izboru, već da vam podstaknu maštu oko novogodišnjih poklona. 
Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu?

Muškarci su velika deca. Oni nikada ne odrastaju već samo menjaju igračke. Tako, jedna od ideja je da mu poklonite nešto vezano za njegovu pasiju. Da li je to automobil, da li je strastveni navijač, da li je opterećen tehnologijom ili možda voli da čita knjige – sve su to odgovori na koje vi bolje znate odgovor pa se tim izborom i vodite.

Dakle, saznajte šta mu treba ili šta želi, ali na vreme. Uđite sa njim u neformalnu konverzaciju još ranije. Ako je tvrd orah i ne popušta obratite se njegovim prijateljima.

Bitno je znati da muškarci na poklone ne reaguju kao žene. Žene su emotivnije, dok muškarci vole praktične poklone. Na primer, zimske gume za kola. Ili, košulja jer sa ovih postojećih više ne mogu da se uklanjaju fleke od raznih ručkova. Ako često umoči kravatu u supu, razmislite o tome da mu kupite novu kravatu. To može biti i poklon vama – jer ga više nećete gledati uflekanog i umazanog, bar neko vreme.

Neki muškarci ne vole da putuju za Novu godinu i to može biti problem prilikom izbora novogodišnjeg poklona. U tom slučaju odvedite ga na neku proslavu u restoranu, ili doček u kafani. Ako ste u mogućnosti, te ste mu kupili još nešto uz kartu za doček, poklon mu predajte pred polazak na proslavu jer je velika verovatnoća da će ga zaboraviti na samoj svečanosti. Ili uflekati.

 
Šta pokloniti ženi za Novu godinu?

Ako ne znate kako da obradujete partnerku za novogodišnje praznike, znajte da je ovde bitna pažnja, a ne vrednost poklona. Ako niste u mogućnosti da je odvedete na neku daleku i toplu destinaciju, uvek su tu novogodišnja putovanja koja nisu skupa, a ostaće vam u sećanju kao romantični izlet.

Ne mora to biti spa centar. Običan dvodnevni izlet može obradovati svakoga.

Ako nemate para za putovanje izađite negde zajedno. Kada ste poslednji put bili budni do jutra i dočekali Novu godinu u nekom beogradskom klubu? Ako ste planirali da veče dobije drugačiji ton, poklonite joj parfem po svom izboru. Ako niste sigurni u izbor pokona konsultujte se sa njenom majkom ili najboljom prijateljicom.

Poklon ne mora biti ni skup niti mora tako da izgleda. Naprotiv, ako niste pri novcu ili inspiraciji, oslonite se na proverenu stvar: poklonite joj cvet ili ručno rađenu šolju.

Na kraju krajeva, bitna je pažnja. Uramite fotografiju na kojoj ste zajedno, a ona će umeti to da ceni. Ne odustajte ni od proverenih stvari kao što su knjige, donji veš, obuća za planinarenje ili komplet šrafcigera (a ne, to je za njega).

Nadamo se da smo vas podstakli a razmišljanje. Ne pravite filozofiju od Nove godine. Proći će.

izvor:docek-nove-godine.com

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković