webinfo

A+ A A-

Bečej noću sa Plavim orkestrom, Van Goghom, Annom & the Barbies

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_BecejNocu2017.jpgPlavi orkestar, Van Gogh, Anna & the Barbies, Maljčiki (tribute to Vlada Divljan) i ekipa Državnog posla učesnici su festivala “Bečej noću” koji će biti održan u subotu, 17. juna, na Trgu oslobođenja u Bečeju.
Koncert počinje od 19.30, a ulaz je slobodan!
Osim toga, nastupiće i muzičari iz Bečeja, Tanja Banjanin, Vladimir Gurjanov („Fingerbang“), Goran Vasović“ („Eva Braun“) i Milan Glavaški („Popcycle“, „Rebel star“).Festival organizuje opština Bečej povodom otvaranja renoviranog centralnog gradskog trga.

Uoči koncerata, u 17.30 u Gradskom pozorištu biće održana tribina posvećena Vladi Divljanu kada će biti otkrivena i spomen-ploča uticajnom pop muzičaru i kreativnom vođi kultnih Idola.

Firme koje finansiraju manifestaciju, o čemu je portal Webinfo već pisao su Sojaprotein, Knot, KWS, Linde gas, Bečejprevoz, PIK Bečej i drugi.

Van Gogh je jesenas proslavio 30 godina postojanja spektakularnim koncertom u ispunjenom Belexpo centru u Beogradu, sa kog je nedavno objavljen live spot “Neumeren u svemu”. Time je bend najavio bogatu letnju koncertnu sezonu na kojoj će jedna od najvažnijih stanica biti i festival “Bečej noću”.

Pored toga, festival “Bečej noću” je sjajna prilika da upoznamo mađarski alternativni hip-hop, pop-rok bend bend Anna and the Barbies koji predvode sestra i brat Anna i Sámuel Pásztor. Bend je osnovan pre 13 godina sa jasnim i ambicioznim ciljem da prodrma muzički svet svojim spektakularnim živim nastupima i da albumima pomeri granice rokenrola. Predvođen ekscentričnom pevačicom Anom, bend je u međuvremenu postao omiljen u Mađarskoj zahvaljujući hitovima kakvi su “Álmatlan”, “Márti dala”, “Ünnepélyesen fogadom”…

Festival “Bečej noću” upotpuniće nastup benda Maljčiki, koji će svirati najpoznatije pesme Vlade Divljana, a na bini će im se pridružiti i poznati pevači iz Bečeja i okoline. Program će voditi popularni trojac čuvenog televizijskog serijala “Državni posao” – Dimitrije Banjac, Dejan Ćirjaković i Nikola Škorić.

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković