webinfo

A+ A A-

'Bečej Folk Fest' - prvi međunarodni festival folklora

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_PrviFolklor.jpgPrvi međunarodni festival folklora "BEČEJ FOLK FEST" održaće se na centralnom gradskom trgu u Bečeju od subote do ponedeljka, 12. - 14. avgusta. Inicijator i organizator festivala je KUD "Đido" Bečej, pod pokroviteljstvom opštine Bečej, a u realizaciji učestvuju i bečejske obrazovne ustanove, ustanove kulture i javna preduzeća.Tokom tri dana festivala publici će se predstaviti ansambli iz Rumunije, Mađarske, Makedonije, Češke, Slovenije, Slovačke, Turske, Perua i Srbije. Očekuje se oko 500 učesnika iz navedenih zemalja.

Svi koncerti održaće se na Trgu oslobođenja u Bečeju sa početkom u 20:30, a prethodiće im svečani defilei od hotela "Imperial Lux" do mesta održavanja koncerta.

KUD "Đido" i Organizacioni odbor festivala pozivaju sve sugrađane da, bez obzira na vremenske prilike, posete "Bečej folk fest" i uživaju u nesvakidašnjem kulturnom događaju koji će, nadamo se, postati tradicionalna kulturna manifestacija u našoj opštini.

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković