webinfo

A+ A A-

Bečej: Duodrama - Kiseonik - u subotu u Gradskom pozorištu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_kiseonik.jpgU subotu, 7. marta, od 20 časova odigraće se predstava "Kiseonik" po tekstu čuvenog ruskog dramskog pisca Ivana Viripajeva.
U predstavi igraju Sofija Mijatović i Miloš Lazarov, a rediteljka je Milja Mazarak.


"Kiseonik" je master predstava Sofije Mijatović, pod mentorstvom Borisa Liješevića, reditelja i profesora na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Na 4. Pozorišnom Kustendorfu ova predstava dobila je dve nagrade: Sofija Mijatović je proglašena za najbolju glumicu, a Milja Mazarak je dobila priznanje "za najbolju režiju, posvećenost u radu sa glumcima i preciznost rediteljskog izraza".

Predstava se izvodi kamerno, broj mesta je ograničen na 80!
Cena karata: 250 dinara
Rezervacije: 021 6915 336 i 062 282 062
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Reč rediteljke:
Ivan Viripajev je pred izvođenje jedne svoje predstave izjavio sledeće: ,,Zajedno sa glumcima zadovoljstvo nam je pozvati vas na naš – ne mogu da kažem predstavu, nego, pre će to biti jedan susret. Zadovoljstvo nam je, dakle, srdačno vas pozvati na susret, gde ćemo vam ispričati neke priče iz života ljudi. U stvarnosti ti ljudi nikada nisu postojali, ja sam ih izmislio. Ipak, želimo da saslušate te priče, jer su one vrlo lepe i dirljive, a osim toga, uvereni smo da je razgovor baš na takve teme u današnje vreme neobično važan”. Ja ne bih mnogo imala šta da dodam. Osim, naravno, predstave.

 

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković