webinfo

A+ A A-

Treći rebalans budžeta na 23. sednici

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Becej.JPGU četvrtak, 19. oktobra, održana je 23. sednica skupštine opštine Bečej u ovom sazivu.

 

Pred 34 odbornika koliko je prisustvovalo ovom zasedanju lokalnog parlamenta našlo se šest tačaka dnevnog reda, a najinteresantnija je bila, svakako, treći rebalans opštinskog budžeta. Izmenama odluke o budžetu, postojeći budžet opštine Bečej uvećan je za nekih 51 milion dinara. Finansijska sredstva koja su dobijena od viših nivoa vlasti biće usmerena ka investicijama, a suma od oko 25 miliona dinara biće utrošena za kružni tok na Čilagu. Lokalna samouprava iskoristila je ovaj rebalans i da usmeri sredstva za rekonstrukciju dotrajale kanalizacione infrastrukture koja je oštećena prilikom radova u Dositejevoj ulici.

Pored rebalansa budžeta, skupština je usvojila i izmene finansijskih planova Narodne biblioteke i ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej “Đorđe Predin Badža”. Konstatovan je i prestanak funkcije direktora JP “Toplana” istekom perioda na koji je imenovan, Dejana Vukovića, koji je, potom, ponovo, izabran na tu funkciju. Skupština opštine je, takođe, i dala saglasnost Nemanji Karapandžiću na vršenje više funkcija, odnosno, istovremeno članstvo u upravnom odboru Gradskog muzeja i predsedavanje upravnim odborom Turističke organizacije Bečej.

Interesantan je detalj i to da je sednica trajala svega nekih pola sata i da se uprkos tome što se na dnevnom redu našao i rebalans budžeta niko od opozicije nije javljao za reč, te je sve prošlo brzo i bez rasprave.

  • sex shop

POSLEDNJE DODATO

  • turisticka

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković