webinfo

A+ A A-

Bečej: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima o kretanju za vreme policijskog časa

Opširnije: Bečej: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima o kretanju za vreme policijskog časaIz bečejske lokalne samouprave podsećaju da svaki poljoprivredni proizvođač koji se kreće tokom perioda zabrane kretanja mora sa sobom imati potvrdu o registraciji poljoprivrednog gazdinstva kao i radni nalog za svaki dan, koji možete preuzeti sa ovog LINKA.

Od 21. marta za saobraćaj se zatvara deo Zelene od policijske stanice do Petefi Šandora

Opširnije: Od 21. marta za saobraćaj se zatvara deo Zelene od policijske stanice do Petefi ŠandoraIz JP „Komunalac“ Bečej, obaveštavaju građane da će se od 21. marta obustaviti saobraćaj u delu Zelene ulice, od pristupnog puta prema stanici policije do raskrsnice sa ulicom Petefi Šandora. Završak radova u tom delu ulice je planiran do 20.aprila 2020. godine.

Lidl od danas u Bečeju

Opširnije: Lidl od danas u BečejuPotrošači će od danas i u Lidlu u Bečeju imati priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, a tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je dodatna sniženja za dve nove prodavnice. Prva Lidl prodavnica u Bečeju počela je sa radom jutros u 8 časova, na adresi Danila Kiša 10a. 

Datum poslednje izmene četvrtak, 12 mart 2020 10:39

Pogodaka: 811

Opširnije: Lidl od danas u Bečeju

SLIČNE VESTI IZ BEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković