webinfo

A+ A A-

Kompanija 'Tisza Automotive' od septembra i u Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_TisaTosic.jpgDelegacija opštine Bečej, na čelu sa predsednikom opštine, Draganom Tošićem je u četvrtak, 25. maja, u Senti posetila kompaniju "Tisza Automotive" i održala sastanak sa rukovodstvom ove kompanije, na kome su utvrđeni načini saradnje u budućem periodu.


Ova kompanija privodi kraju proces kupovine objekta "KTC" u Bečeju i ima nameru da, postepeno, otvori pet stotina radnih mesta. Otvaranje prvog pogona kompanije "Tisza Automotive", na obodu Bečeja, predviđeno je za početak septembra tekuće godine.
Predsednik bečejske opštine istakao je potencijale industrijske zone u Bečeju, kao i spremnost lokalne samouprave da na svaki način podrži dolazak investitora koji za cilj imaju dalji razvoj privrede kroz razvijanje biznis ideja i otvaranje novih radnih mesta.

SLIČNE VESTI IZ BEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković