webinfo

A+ A A-

Rekonstrukcija Zelene ulice u Bečeju

b_400_269_16777215_00_images_Tijana_Slike_ZelenaUlicaBecej.jpgUprava za kapitalna ulaganja Vojvodine konkursom je dodelila 93 miliona dinara opštini Bečej za rekonstrukciju Zelene ulice, od ulice Lovačka do Republikanske, u dužini od 1000 metara. 

 

U okviru projekta planirani su radovi na saobraćajnici, trotoarima i parking mestima, kao i radovi na biciklističkoj stazi, uz novu saobraćajnu signalizaciju. Tim radovima će prethoditi rekonstrukcija vodovodne mreže i rekonstrukcija javne rasvete. Da bi sve to bilo realizovano, opština Bečej je obezbedila dodatnih 25 i po miliona dinara. Iz opštine kažu da će radovi biti izvođeni fazno, kako saobraćaj i kretanje stanara te ulice ne bi bili otežani.

Iz opštine Bečej kažu da su u toku prve aktivnosti oko pripreme dokumentacije za raspisivanje javne nabavke, kao i da je u pitanju postupak javne nabavke velike vrednosti koji traje minimum 30 dana. Početak radova je u ovom momentu teško predvideti jer postoji niz aktivnosti i dokumenata koji moraju da se obezbede pre početka radova. Rok za izvođenje radova je oko 90 dana. Ono što je izvesno je da će se radovi završiti do kraja tekuće godine.

Treba napomenuti i da JP Komunalac nastavlja sa orezivanjem platana, te da se oni neće vaditi, već će se korenje orezati tamo gde je podignut trotoar.

SLIČNE VESTI IZ BEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković