webinfo

A+ A A-

Bečej: U ponedeljak i utorak novo deljenje dezinfekcionog sredstva

Opširnije: Bečej: U ponedeljak i utorak novo deljenje dezinfekcionog sredstvaJP "Vodokanal" Bečej obaveštava građane opštine Bečej da u ponedeljak i utorak 30. i 31. marta nastavlja sa deljenje dezinfekcionog sredstva fizičkim licima. Deljenje će se vršiti iz cisterni. Građani treba da obezbede ambalažu u koju će se istaći dezinfekciono sredstvo. Preporučuje se plastična ambalaža od vode. Svaki građanin će moći da preuzme maksimalno 5 litara.

Datum poslednje izmene petak, 27 mart 2020 11:18

Pogodaka: 475

Opširnije: Bečej: U ponedeljak i utorak novo deljenje dezinfekcionog sredstva

Od ponedeljka se za saobraćaj zatvara deo Zelene

Opširnije: Od ponedeljka se za saobraćaj zatvara deo Zelene Zbog rekonstrukcije Zelene ulice u Bečeju, deonica između Novosadske ulice i Danila Kiša biće neprohodna za saobraćaj u periodu od ponedeljka 30. marta do 30. aprila ove godine.

Datum poslednje izmene četvrtak, 26 mart 2020 15:57

Pogodaka: 150

Opširnije: Od ponedeljka se za saobraćaj zatvara deo Zelene

Bečej: Pijace rade redovno, parking besplatan

Opširnije: Bečej: Pijace rade redovno, parking besplatanPijace u Bečeju će narednih dana, odnosno u nedelju, subotu i ponedeljak, 28. 29. i 30. marta, raditi redovno, kažu iz Javnog preduzeća „Komunalac‟ Bečej uz napomenu da je obavezno nošenje maski i rukavica, kako za prodavce, tako i za kupce na pijaci.

Datum poslednje izmene sreda, 25 mart 2020 14:31

Pogodaka: 293

Opširnije: Bečej: Pijace rade redovno, parking besplatan

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković