webinfo

A+ A A-

NSZ: Obustavlja se neposredan rad sa strankama

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_NSZ.jpgNa osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja, počev od danas, dakle od utorka, 17. marta, u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja se neposredan rad sa strankama.


Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.
Mole se svi poslodavci koji podnose zahtev za izdavanje / produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“.
Takođe mole se svi klijenti da koriste alternativne oblike komunikacije - telefon, mejl i drugo.
Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale.


O svim promenama režima rada sa strankama, blagovremeno ćemo informisati javnost.

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković