webinfo

A+ A A-

Nikad ne postavljajte ova pitanja na prvom sastanku

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/slike/randes.jpg'
There was a problem loading image 'images/slike/randes.jpg'

randes.jpgPogledi su vam se sreli, ili ste se našli onlajn. Koje god da su okolnosti, vi ste videli mogućnost, on vas je pozvao da izađete, i sada ste spremni za leptiriće u stomaku i prvi sastanak.

I šta se dešava kad sedite preko puta stola i razgovor postane ličan? Mnogi od nas izbegavaju kontraverzne teme kao što su politika ili religija, ali koja pitanja su u redu za dvoje ljudi koji pokušavaju da se upoznaju? Ako se nadate da ćete ga pretvoriti u vašu srodnu dušu, evo pet pitanja koja nikad ne treba da pitate.

1. PITANJA O BIVŠOJ

Ovo često prokliza u razgovoru kada ćaskate o uspomenama sa odmora, lošim sastancima ili pričama sa fakulteta. Pokušajte da se kontrolišete što je više moguće. Čak i sama ideja o poslednjoj osobi za kojom je on ili vi bili ludi može da uništi uzbuđenje. Nemojte ga pitati ni zašto je njegova poslednja veza propala, ni zašto je "još uvek" sam.

2. KOD TEBE ILI KOD MENE?

Radoznalost je najbrži način da uništite povezanost - posebno kada pri tom preterano otkrivate vaš seksualni život. Čak i u formi pitanja, to može biti shvaćeno kao nedostatak poštovanja, ili čak razvratno.

Prvi sastanak je prilika da upoznate osobu pred sobom, i ta osoba se može osetiti ugroženo ako se razgovor ubrza sa vaše omiljene hrane na vašu omiljenu pozu. To je jednostavno neotesano. Ukoliko vam nije cilj da samo imate seks to veče, držite se lakog flerta, i sačuvajte broj partnera i pitanja tipa "koliko si imao godina kad" za pravo vreme.

3. KOLIKO ZARAĐUJEŠ?

Razgovor o novcu govori mnogo, i siguran je način da ga prestraši i otera. Muškarci ne vole sponzoruše, a pitanja o njegovim finansijama to impliciraju. Razgovor o trenutnom stanju državne ekonomije je u redu, posebno u ovo vreme. Ali razgovor o ličnoj finansiskoj situaciji nije na mestu dok ne budete u vezi.

4. KUDA MISLIŠ DA OVA VEZA VODI?

Ako ste se tek sreli i već pričate o braku, idete previše brzo. Čak i ako mislite da bi on mogao biti "onaj pravi", morate da usporite. Muškarci vole da love, zato nemojte biti mrtav jelen.

Ako maštate o srećnom kraju i tapkanju malih nožica, zadržite to za sebe - za sada. Nikad nemojte da ga pitate koliko dece želi na prvom sastanku. Misliće da samo tražite davaoca sperme.

5. JE L' TI TO PERIKA?

To je baš preterano pitanje. Sama konotacija može biti uvredljiva, čak iako ste mislili sve najbolje. Razgovori o izgledu su uopšteno nepotrebni.

To što mu govorite da je "tako sladak" ili "da ima divne oči" ne samo da ga iritira, već čini i da mu bude neprijatno. Nasmešiće se i biće ljubazan, ali neće ponovo izaći sa vama.

Kao što nije u redu da komentarišete njegov izgled, nemojte ni da ga pitate u vezi vašeg. Pitanja tipa "da li misliš da sam privlačna, lepa ili interesantna" ili bilo šta što vrišti "nesigurna sam i treba mi potvrda" će ga brzo uplašiti. Naravno da misli da ste sjajni, pitao vas je da izađete!

izvor: smedia

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković