webinfo

A+ A A-

Zbog "vetra" u biblioteci preti mu 10 godina zatvora?

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/pp.jpg'
There was a problem loading image 'images/pp.jpg'

pp.jpgHarold Vejn Hardli, 19-godišnjak iz Misisipija, mogao bi ostati zapamćen kao osoba koja je završila u zatvoru na 10 godina zbog običnog ispuštanja vetra u univerzitetskoj biblioteci.

A priča ide ovako: Harold je na toaletnom papiru ispisao poruku da je u biblioteci "ispustio bombu". Naravno, s obzirom da Amerikanci vrlo ozbiljno shvataju natpise na toalet papiru, student koji je video natpis odmah je "slučaj" prijavio profesoru.

Stvari su tada ubrzo eskalirale i pre nego što je nesretni Harold uspeo reći: "Čekaj, je'l to mene neko zaje***?!", Fakultet su preuzele 11 agencija i bezbednosnih službi koje su krenule u potragu za "teroristom".

Rukopis je odmah prepoznat i Harold je uhapšen, a zbog nespretno sročenog obaveštenja o tome kako je ispustio vetar u biblioteci preti mu čak 10 godina zatvora.

Odličan učenik, koji bi trebao da diplomira u maju, opravdao se rečima da je to sasvim uobičajeni izraz za puštanje vetra i još uvek mu nije jasno kako se uspeo naći usred priče o terorističkom napadu.

izvor: 021.rs

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković