webinfo

A+ A A-

Školica roditeljstva u Bečeju - mame i tate prijavite se!

b_670_0_16777215_00_images_RosaSkolicaBecej.jpgŠkolica roditeljstva u Bečeju poziva sve trudnice koje su ušle u sedmi mesec trudnoće da se prijave i na taj način dobiju besplatne stručne savete i podršku tokom trudnoće i prvih godina odrastanja deteta.

 

b_140_0_16777215_00_images_Peslac.jpgKako je za portal Webinfo istakla Mirjana Peslać, pedijatar i koordinator Školice roditeljstva, trudnice mogu da se prijave na šalteru odeljenja za ginekologiju bečejskog Doma zdravlja, kod medicinske sestre.
- Kada se prikupi dovoljan broj trudnica objaviće se i datum otpočinjanja ciklusa, koji će sadržati 5 do 6 predavanja. Sama predavanja se sastoje iz pružanja stručnih informacija, pregledanja tematskog i interesantnog video materijala i praktičnog rada - istakla je Peslać i dodala da je poziv upućen i tatama koji su velika podrška i pomoć u odgajanju deteta.

Rosa škola roditeljstva u Bečeju je otvorena krajem juna tekuće godine, a počela je sa radom 15. novembra i jedna je od ukupno 20 koje je Rosa voda otvorila u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja.

Tim Školice čine pedijatar, ginekolog i patronažne sestre, a svi su prošli akreditovanu obuku Zavoda za javno zdravlje. 

 

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković