webinfo

A+ A A-

Dom zdravlja Bečej - adekvatna zdravstvena usluga za sve

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Dom_zdravlja.jpgDom zdravlja Bečej je na adresu Webinfo redakcije uputio mejl u kojem obaveštava građanstvo o radu ginekologa u narednom periodu, kao i o novim službama i uslugama koje će ova zdravstvena ustanova da pruža počev od 1. marta ove godine.

 

Naime, kako kažu iz iz ove zdravstvene ustanove, zbog odlaska još jednog ginekologa, poslednjeg koji je bio u radnom odnosu, a koji će raditi još do 28. februara 2019. godine, počev od 1. marta će ginekolog dr Ubović, koja je i do sada dolazila u ispomoć, raditi tri puta, umesto dva puta nedeljno.
Takodje, u radni odnos je primljen novi specijalista ginekolog i on će sa radom početi 1. marta 2019 godine. Na ovaj način je obezbeđena kontinuirana zdravstvena zaštita iz oblasti ginekologije za naše sugrađanke.

Iz bečejskog Doma zdravlja podsećaju da je odlazak lekara uopšte, pa i lekara specijalista, kao i drugog zdravstvenog osoblja, naša stvarnost, ali i da rukovodstvo DZ Bečej, uz pomoć lokalne samouprave, predano radi na tome da se i u takvim okolnostima omogući adekvatna zdravstvena usluga svim sugrađanima.
- Od 1. marta, puno radno vreme imaće i neuropsihijatar, odnosno doktorka koja je završila svoju specijalizaciju, a za 6 meseci se očekuje povratak i dr specijaliste radiologa, koji takođe završava svoju specijalizaciju, pa će DZ imati radiologa svaki dan, što će nam svima znatno olakšati rad i poboljšati zdravstvenu zaštitu - istakla je direktorka Doma zdravlja dr Kosana Nešić.

Iz ove zdravstvene ustanove najavljuju i novu službu Kućnog lečenja, koja će početi sa radom 1. marta 2019. godine. Ova služba je i do sada postojala, ali iz bečejskog Doma zdravlja kažu da će sada rad biti znatno unapređen time što će se ova služba pojačati i jednim lekarom specijalistom opšte medicine. Inicijativa je potekla usled povećane potrebe sugrađana za kućnim lečenjem i usled sve većeg broja hroničnih pacijenata i pacijenata koji su vezani za krevet iz bilo kog razloga.

  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković